Shaping New Tomorrow til kvinder

Shaping New Tomorrow el. SNT som blev kendt i DR’s populære program Løvens Hule, har fået enorm succes med deres “Perfect Pants” der lover komforten fra joggingbukser i bukser der ellers er super pæne og kan bruges i alle situationer.

Grunden til deres succes er fordi bukserne rent faktisk lever op til forventninger og derfor har fået utallige anbefalinger fra både kendte og almindelige borgere. Det har gjort at efterspørgslen på en kvindelig udgave af Shaping New Tomorrow er steget og nu er den her.

Perfect Jeans skabt af kvinder til kvinder

Bag den SNT til damer står sjovt nok ikke SNT selv, men derimod et nyt mærke der kalder sig Perfect Jeans. Det er dermed ikke en tro kopi af Shaping New Tomorrows bukser, men derimod er de lavet af kvinder til kvinder og passer derfor perfekt til kvinder.

Ligesom SNT er bukserne lavet med det formål at du kan bruge dem til alt og alle situationer, gå til forretningsmøde i dem og ud og lav parkour bagefter. Se hvordan de kan bruges i denne flotte demonstrationsvideo lavet af Perfect Jeans selv.

Written By
More from admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *